tiistai 15. heinäkuuta 2008

Löytöretkellä vanhempien vaatekaapilla

Oletko sitä mieltä, että vanhempasi ovat käveleviä tyylivirheitä, joiden koko garderoogi joutaisi suoraa tietä lähimpään museoon havainnollistamaan muinaisjäännettä? Minä tutkin omien vanhusteni vaatekaapin kätköt perin pohjin ja muutama vaatekappale pääsi yllättämään iloisesti:
Villapaita ei ole ehkä ihan ajankohtainen mutta syksyä ajetellen käytännöllinen.
Farkkupaitaan olen törmännyt muutamassa suosikkiblogissani ja viimeaikoina ennen mauttomalta näyttänyt vaate on alkanut kovastikin miellyttämään ilmääni. Vaate löytyikin isän varastoista, mutta taidan silti jatkaa ihan oman paitani etsimistä kirppiksiltä.

Korkea vyötärö, rispaantuneet lahkeen suut, vaalea väri ja materiaalina farkku. Tarvitseeko enempää sanoa?


Tämäntyyppistä farkkuliiviä olen puolitosissani metsästänyt kirpputoreilta, sillä en ihan heti olisi valmis maksamaan sellaisesta täyttä hintaa. Käytettynä se kuitenkin tuntuu ihan potentiaaliselta kaapintäytteeltä. Äidin kaapista kaivamani liivi on peräisin varmaan 80-luvulta. Silmä vaatii vielä vähän totuttelua, mutta eiköhän se löydä tiensä jotakin asua piristämään.




Haastan kaikki tätä lukevat menemään omien vanhempien vaatekaapeille tekemään (positiivisesti ja negatiivisesti) yllättäviä löytöjä;-)
psst, vanha blogini löytyy täältä



Ei kommentteja: